Telefon

+45 61 65 71 07

Email

Dorthe@Klinik-KropUmulig.dk

Åbningstider

Efter aftale

Her kan du læse nogen af mine klienters historier og hvad de har udtalt efter de har været hos mig:

Efter et år med kroniske smerter i ryg og ingen søvn, mærkede jeg en markant forskel efter første behandling. At få behandlinger hos Dorthe gør en kæmpe forskel i min hverdag. Jeg får afspændt min krop og ”fjernet” de ophobninger, som sætter sig. Jeg bliver guidet til at få bedre indsigt i min krop og lærer at mærke og lytte til de signaler, den sender.
Kort sagt gør det, at når jeg går hos Dorthe, har jeg nu en hverdag stort set uden smerter, – jeg får sovet om natten, hvilket giver mere overskud i hverdagen.

avatar

Kristine Brandt

Jeg påbegyndte mine behandlinger ved Dorthe Jacobsen i 2016, efter jeg var gået ned med meget alvorlig stress, som førte til, at jeg ikke havde fået en stabil søvn i over 2 år. Det var ved at drive mig totalt ud over kanten på alle måder. Jeg var kommet dertil, hvor jeg overvejede at gøre en ende på det hele selv.
Men efter blot 3 behandlinger ved Dorthe begyndte min søvn i det store og hele roligt at vende tilbage, så det er nok det bedste jeg har gjort for mig selv.
Jeg ved ikke, hvor jeg ville have været, hvis jeg ikke havde besluttet mig for at gå i behandling ved Dorthe.

avatar

Ole Sørensen, 45

NLP Coach

Mit arbejde er social og sundhedshjælper og planlægger i hjemmeplejen, så det er både udkørende i plejen og en hel del planlægning på kontoret.
Jeg begyndte at få behandling i 2014 pga. hovedpine-spændinger /smerter specielt i nakke og skuldre og lænd. Dette fik Dorthe løst op for, samt givet mig kropsbevidsthed. 
Ved at lære mig at mærke efter, hvad der sker i hele min krop, når jeg har en dårlig krops-holdning også i mit sind/psyke har det lært/vist mig afstressning /udstrækningsøvelser m.m.
Jeg blev også i 2014 opereret for en godartet svulst på hørenerven ,og jeg fik efterfølgende  jagende smerter i tindingen i venstre side af hovedet, som var meget ubehageligt. 
Det fik Dorthe også med sin behandling fjernet, og jeg har ikke siden mærket noget til det.

Jeg er meget glad for at gå hos Dorthe, som er professionel-dygtig og meget behagelig.

avatar

Susanne

SOSU hjælper

Hos Dorthe er man i trygge og professionelle rammer, hun sørger for at hjælpe krop, sind og ånd i balance. Livet er for kort til at gå og have det skidt / være utilpas / have ondt eller tænke ”det er kronisk så der kan nok ikke gøres noget for mig” – der er altid en vej og her vil jeg på det varmeste anbefale Dorthe. Hun kan hjælpe din umulige krop til at få det bedre, det kræver blot, at du siger ja.
Jeg benytter bl.a. Dorthe for at få afspændt min fysiske krop, bearbejde tidligere traumer, give plads til min sjæl og som velvære. Sessionerne giver mig en indre ro, bedre vitalitet, overskud og ikke mindst overblik.
Sessionerne hjælper mig med at kunne se og føle min egen vej i livet. 

avatar

Berit Højgaard

Dyretelepatør
Clairvoyant Medium
Biodynamisk Kranio Sakral Terapeut
Hundeadfærdsinstruktør og Hundeadfærdsspecialist

At finde hjem til dig selv. Finde harmonien i din krop og dit sind. Det er det, du får hjælp til hos Dorthe i Klinik Krop Umulig. Læg trygt din vilje i hendes hænder, tag hendes hånd, følg med hende, hvor end hun går hen i din krop og sind, og bliv frisat. Bliv dig selv.

avatar

Merete Roos

Jeg har haft fornøjelsen af at komme hos Dorthe siden efteråret 2018, da jeg i mange år har haft spændingshovedpine og et par gange årligt migræne.
Dorthe har ikke kun formindsket hyppigheden af min hovedpine men også rettet min rygholdning.
Hos Dorthe opleves behandlingen afslappet og blid i forhold til massør og kiropraktiker.  Allerede efter få behandlinger oplevede jeg effekt af behandlingerne, som jeg på det varmeste vil anbefale til andre.

Som yderligere anbefaling vil jeg gerne opfordre til at vedligeholde behandlingerne efter Dorthes anbefalinger. Det er dejligt at blive fri for eksempelvis hovedpine, men behandlingen  skal holdes ved lige!

avatar

Anders, 41

Jeg hedder Britta Mortensen, 33 år, bor i Hasle. Jeg er gift og har to børn. Lærke 6 år og Sander 2 år.
 
For at gøre en lang historie kort, så har jeg været ude for noget meget tragisk. Efterfølgende fik jeg angst, hjertebanken, trykken for brystet, svimmelhed og jeg følte, at min krop og sjæl ville hver sin vej.
Efter at have talt med en ven, som også har gået hos Dorthe, bestilte jeg selvfølgelig en tid.
Den første gang var selvfølgelig meget speciel, da jeg lige skulle lære Dorthe bedre at kende og jeg skulle fortælle min historie igen – Har gået til psykolog før, men det virkede ikke rigtigt.
 
Under behandlingen sker der så meget inde i kroppen, det er næsten ikke til at beskrive. Alt afhængig af, hvad vi taler om, så påvirker det kroppen et eller andet sted. Men næsten altid fornemmer jeg en summen og mange gange også en lethed, når behandlingen er færdig.
 
Nu har jeg fået 6-7 behandlinger og jeg har det meget bedre fysisk. Jeg kan dog stadig fornemme, at det kan gøre ondt et eller andet sted på kroppen, men så har Dorthe givet mig værktøjer til, hvordan jeg kan få det væk igen og være meget opmærksom på, hvad det kunne være, som har tricket det.
Psykisk er der også en væsentlig forbedring, men der kan dog være nogle tilbagefald, men nu hvor jeg ved, hvad det er, så er jeg ikke så bange for, at det er noget alvorlig, som jeg før troede.
 
Dorthe, du skal have så meget ros for dit arbejde. Du er så professionel og tøver slet ikke med at svare ,når jeg spørger dig om noget.

Jeg er så glad og tryg for at jeg er endt hos dig ?

avatar

Britta Mortensen

I 2013 vågnede jeg med et sæt ca. kl.6 morgen. Jeg følte, at jeg var i en tørretumler i ca. 5-7 sek. og troede jeg skulle dø. Dette anfald kom igen 2-3 gange igen det næste halve år. Efter følgende var jeg konstant svimmel de næste 2 år. Jeg havde samtidig haft nakkesmerter, når jeg vågnede om morgenen efter at have vendt mig flere gange om natten. 
Jeg gik først til min læge, blev henvist til Øre og halslægen, som rystede mit hoved flere gange frem og tilbage. Der er ikke noget i vejen med din nakke. Da jeg stadig var svimmel daglig, som om jeg havde været på søen i stærk kuling, blev jeg henvist til en specialist i København, hvor jeg fik et hæfte med nakke og skulder øvelser. Fik også et hæfte fra en kiropraktor med flere sider øvelser. Alt dette hjalp desværre ikke, så på dette tidspunkt var jeg indstillet på at måtte leve med det. Jeg var stadig i job. 
Ved en tilfældighed fik jeg en tid hos Klinik Krop Umulig ved Dorthe Højlund Jacobsen i Rønne. Jeg var til behandling 2 gange med 4 dages mellemrum, og efter disse behandlinger var svimmelheden væk, og jeg har ikke været svimmel siden. Jeg vil takke Dorthe 1000 gange, og kommer stadig hos hende for god ordens skyld hver anden måned. 
Ja, der er meget mellem himmel og jord her i livet, men Dorthe var den første ,som behandlede mig rent fysisk, og det er jeg stadig utroligt glad for.

avatar

John

I dag havde jeg en meget speciel oplevelse hos Dorthe og den vil jeg prøve at fortælle om her.
Et overblik over min situation:
Jeg er naturvidenskabeligt uddannet og har en Ph.d. i molykulær genetik og har derfor en omfattende viden indenfor anatomi, fysiologi samt cytologi. Jeg var udsat for en alvorlig ulykke i 2006 og har sloges med følgerne af denne. Jeg har undervejs fået seriøse stressrelaterede følgesygdomme inkl. et fuldstændig fysisk og psykisk sammenbrud.
Jeg startede hos Dorthe for godt et år siden og har opnået fantastisk bedring, både fysisk og psykisk. I starten var det primært smertelindring, men også en begyndende mental ro, som har udviklet sig til en spirituel forståelse. Dette har med tiden ændret mit liv i en meget positiv retning, så godt som fjernet den daglige stress og reduceret de kroniske smerter betydeligt.
Mine oplevelser hos Dorthe har altid været unikke og positive, men har ændret sig i løbet af behandlingsperioden. Jeg ser altid farver, når Dorthe berører mig og har indset, at de altid korresponderer med chakra farverne og de områder i kroppen Dorthe arbejdede med og hvor jeg efterfølgende har følt bedring. 
I den seneste tid har farverne, mønstrene og billederne jeg ser ændret sig og i dag skete der noget ret fantastisk. Dorthe havde den ene hånd under min øvre ryg (mellem skulderbladene) og den anden under mit korsben. Efter kort tid var det som om hånden under min ryg forsvandt og det føltes faktisk som om min krop blev ”flydende”. Så begyndte mine billeder i farverne, som skiftede mellem alle regnbuens farver i en glidende og bølgeagtig bevægelse, at ændre sig og mindede mest om en virtuel gennemgang af en CT scanning. Jeg så ganske klart blodkapilærnetværk, knoglestrukturer, forskellige vævstyper, nervebaner, cellestrukturer samt en masse geléagtige substanser der bevægede sig. Jeg så mit eget øje indefra. Det var som om min bevidsthed var fysisk inde i min egen krop. Da sessionen blev afsluttet så jeg farvede lysbølger, der som bølger på en strand, trak sig tilbage og for hver gang blev lysintensiteten svagere. Da så Dorthe til sidst trak hænderne væk under mig, så jeg helt klart to gyldne hænder stige op fra min krop og forsvinde.
Det var en total syret oplevelse – skal lige tilføje, at jeg hverken drikker alkohol eller tager nogen stoffer, jeg tager ikke engang nogle smertemidler eller anden medicin, som kan påvirke nervesystemet.

Jeg er meget spændt på effekten af denne session samt videre behandlinger hos Dorthe.

avatar

Astrid Johnsen

Behandlingerne hos Dorthe har gjort, at min krop og mit sind er kommet mere i balance.
Fysiske smerter er blevet formindsket, og jeg har fået større ro og overskud i hverdagen.
For mig er det en længerevarende udviklingsproces, hvor jeg oplever, at der imellem behandlingerne arbejdes videre i krop og sjæl.
 
Dorthe ved lige, hvor smerten sidder og ved, hvor hun skal trykke, massere og heale.
Det er ikke altid, at jeg selv ved, hvor der er ubalance i kroppen, men Dorthe kan hurtigt lokalisere det og behandle det med det samme. Det giver mig en tryghed, at hun ved, hvad hun skal gøre, uden at jeg behøver at fortælle, hvor smerterne sidder.

avatar

Heidi K

Dorthe Højlund Jacobsen

Dorthe er utrolig dygtig og hendes behandling giver en indsigt i, ikke bare kroppen, men også det mentale velvære. Når man kommer i hendes klinik, bliver man med det samme sat i ”relax-mode”. Jeg har gået hos Dorthe i godt og vel et års tid med problemer som nakkespændinger, hovedpine og smerter i skuldre, lænd og ryg. Min oplevelse er, at hele kroppen kommer under behandling, når man bare vil have et enkelt problem løst.

Jeg vil klart anbefale Dorthes klinik og hende som behandler til enhver, der føler, at deres krop bare ikke virker ordentlig.

avatar

Christian Voight, 23

Studerende

Jeg har kendt Dorthe længe, som forældre i børnehaven og som lærerkollega.
I 2011 fortalte Dorthe i en pause om sin nye uddannelse, hun var gået i gang med: Bindevævsmassør.
Jeg spurgte hende om, hvad det dog var. Jeg havde fået massage før, men var ikke blevet præsenteret for andet navn end massage, så jeg vidste ikke, at der var forskellige former for massage.
Dorthe begyndte at forklare mig, hvad det var, hun tog min arm og rørte ganske let ved den. Det gjorde smadder ondt, hun sagde, at jeg da vist havde noget med min skulder, og ja! det havde jeg! Jeg havde ikke fortalt nogen om det, bare lidt i stilhed.
Jeg kom op i Dorthes klinik, og hun undersøgte mig, bare ved at se på mig kunne hun se, at det var hofterne og skuldrene, der skulle arbejdes med.
Jeg har siden, jeg var 16 år jævnligt gået til kiropraktor og fået behandlet hofter og nakke. Jeg har ikke været hos kiropraktoren siden 2011, kun hos Dorthe. Er der for lange pauser imellem behandlingerne, kommer de ”gamle” problemer tilbage, jeg har brug for behandlingerne i hvert fald hver tredje uge.
Jeg glæder mig altid til behandlingerne, jeg har det godt i kroppen efter behandlingerne. Jeg får mest bindevævsmassage, men ind imellem også Kranio Sakral. 
Dorthe har også hjulpet mig med nogle enormt spændte muskler i maveregionen.  

Jeg anbefaler tit Dorthe til mine bekendte.

avatar

Tina Dahl

Første gang jeg var hos Dorthe var jeg ekstremt livstruet. Jeg havde opgivet livet lige inden, og lignede en, der var nær døden, som jeg også var. (Anoreksi)
Kort sagt så var Dorthe min redning. Efter første dag, kom jeg ud med glimt i øjnene og et smil på læben. Jeg kom hjem efter fem dage hos hende, med en helt anden følelse i kroppen. Lige pludselig kunne jeg mærke mig selv helt inden i og mit eget hjerte, og jeg har ikke mindst fået en livslyst. Hun gir mig styrke, ro og en forståelse over for de faser, jeg går og kommer igennem. 
Jeg oplever de fantastiske og smukkeste ting hos hende. Hun booster mig, holder mig oppe, for alt det dårlige energi ud af kroppen og det gode ind.
Jeg er på vej ud på den anden side, og min krop er ”papirs mæssigt” ikke livs truet mere, men har det stadig hårdt og svært. Nogle af mine celler er stadig klappet sammen, og min krop skriger efter rigtig mad, men Dorthe er ved min side, hjælper med at åbne mine celler og give min krop det, den har brug for. 
Jeg har aldrig været mere taknemlig, gladere, eller haft det så godt i min krop, som jeg har nu. 

Lige fra hjertet, så er det det bedste der nogensinde er sket for mig. 

avatar

Ida, 18

Mit møde Dorthe Højlund Jacobsen og hendes behandlinger ”Klinik Krop Umulig”.
På vej hjem til København med flyet fra Bornholm sidste sensommer havde jeg det held at komme til alt sidde ved siden af Dorthe. Vi kom i snak og Dorthe fortalte mig, at hun drev klinikken ”Krop Umulig” i Rønne til lindring af smerter i kroppen. Dorthe kunne bare ved at se på mig fortælle mig, at jeg havde ondt i venstre side af min krop og også ned i højre balle. 
Det endte med, at jeg i efteråret 2016 og her i foråret tog flyet fra København over til behandling hos Dorthe.
Jeg havde nemlig i lang tid døjet med en del svimmelhed, manglende styrke i begge ben, og i det hele taget fungerede min krop ikke som den burde, selvom jeg er lidt over 70 år. Og det skal dertil siges, at jeg dyrker en del motion ved svømning, yoga og cykler ca. 20 km om dagen.
Under behandlingen hos Dorthe, føler jeg en stor lettelse i kroppen, som slapper helt af, og ligesom falder dybere ned på madrassen. Der bliver en bedre gennemstrømning af mine energier i hele kroppen, specielt op til hovedet, og en særlig fornemmelse som om du flyver over madrassen. Der breder sig et stort velvære i kroppen og sjæl, og på et vist tidspunkt føles det, som om der ikke  nogen tanker hos mig.
Efter endt behandling føles kroppen helt let og afslappet, og ligesom fyldt med nye energier. Mine tanker lyser også op og bliver mere positive, fordi kroppen føles som let og luftig. Det føles, som om du svæver, og det er en rigtig dejlig fornemmelse, nemlig at føle, at der sker noget i din krop og sjæl, som giver dig endnu mere mod på livet og tilværelsens udfordringer. Og min svimmelhed er blevet markant mindre.
Så det har for mig været en stor lykke at komme i kontakt med Dorthe og hendes behandlinger, og jeg fortsætter lidt endnu hos Dorthe, indtil jeg ligesom kan stå på egne ben.
Og jeg vil ikke lægge skjul på, at jeg er meget glad for at kende Dorthe, og for den mulighed altid senere at kunne vende tilbage.

Og med min baggrund som jurist, hvor alting er så konkret og dokumenteret, er der noget dejligt og befriende også at kunne komme i kontakt med sin krop og sjæl med hjælp fra andre, som du har tillid til.

avatar

Minna

Om at blive let som en fjer !!
Jeg var til møde med min sagsbehandler der pga. mit dårlige bækken efter en fødsel for 19 år siden.
Der forslå hun mig at få behandlinger hos Klinik Krop Umulig. Jeg spørger, om hun er er fysiotereapeut ( det har jeg prøvet før uden den store virkning)Jeg er på det tidspunkt temmelig skeptisk om, det vil kunne hjælpe mig. Jeg går dog med til at prøve. (Tænker, at det kan der jo ikke ske noget ved. 
Ved første møde hos Dorthe, er jeg stadigvæk noget skeptisk…..men møder en imødekommende og
smilende Dorthe, der hører lidt om min historie. Hun “undersøger” mig og kan se, at jeg er skæv i bækkenet og derfor belaster højre side af kroppen. Da vi skal til at gå til behandling, hvor jeg ligger på en briks, siger Dorthe — “du har også noget med højre arm..????”PÅ det tidspunkt havde jeg begyndt at få smerter i højre albue,men det kunne hun på ingen måde se. Da jeg spørger “hvor ved du det fra” er svaret,  “det er noget, jeg fornemmer ???
Jeg får behandling af bækkenet, og da jeg går ud til bilen, mærker jeg en dejlig lethed i bækkenet og ingen smerter.
Hmmmm ja hun kan måske noget. 
Det viser sig, at jeg får flere og flere smerter i højrealbue….bare jeg løfter kaffekoppen, er der smerter.
Dorthe siger, at det er en tennisalbue og går i gang med at behandle …Det gør ret “AV”, men kan hurtigt mærke, at det hjælper….efter nogle behandlinger er det meget bedre og næsten væk.
Nu er jeg jo nok nødt til at indrømme, at HOLD da op hun kan vist da noget. 
Det, der er kommet mest bag på mig, er, at under behandling bliver jeg mere og mere afslappet
men en dejlig varm følelse i hele kroppen.
Jeg ved ikke, om dette skyldes ….vores gode snakke om livets op og nedture. Dorthe har, som jeg haft nedture i livet,
så vi forstår hinanden og har nogle vigtige snakke…………….Det kan dog også være det, at jeg er “tvunget” til at ligge
stille i en time og kun slappe af…..Men ET er sikkert, jeg er dejligt afslappet…..Føler mig let og varm i hele kroppen.
Psykisk er jeg også afslappet og føler mig rigtig godt tilpas…..Og er LET SOM EN FJER !!!!
 

Det var min lille historie …..STORT knus til dig Dorthe 

avatar

Heidi

Efter flere uger (i 2015) med spændingshovedpine, ondt i kæberne, ja i hele kroppen, spurgte jeg fortvivlet på min arbejdsplads, om nogen havde forslag til en god behandler, der kunne hjælpe mig.
Det blev min indgang til Klinik Krop Umulig og Dorthe, som hjalp mig af med hovedpinen og til stadighed arbejder på, at få løsnet min ømme og stive krop. I starten oftere, men nu ca. 1 gang om måneden. Hun holder mig ”kørende” både med sine hænder og sit sind. Hun kan virkelig finde de ”ømme spots”, mens hun med sit smilende, åbne væsen også får åbnet op for mit følelsesliv, som også trænger til ”behandling”.

Stor tak til en faglig meget dygtig behandler, som samtidig er et indlevende og følende medmenneske, som jeg sætter stor pris på.

avatar

Lis

Åkirkeby

Jeg har gået hos Dorthe i halvandet år. Jeg startede, fordi jeg havde voldsomt ondt i ryggen/lænden. Disse akutte smerter fik Dorthe bugt med efter 3-4 gange. Efterfølgende har jeg kommet der ca. 1 gang om måneden, bare som vedligehold. Både af ryggen og andre steder i kroppen. Det hele hænger jo sammen. Dorthe har magiske hænder og evner. Hun kan sætte sin finger på PRÆCIS der, hvor problemet er. Det er ikke engang altid, man selv er klar over, at den var gal lige der. Glæder mig altid til jeg skal afsted. Det er min egen lille gave til mig selv og en måde at gøre noget godt for mig selv. Snakken man får med Dorthe, mens man ligger på briksen er for mig også en del af hele pakken. Og skulle man en dag ikke have lyst til at snakke, kan man bare lukke sine øjne og være stille. Dorthe kan noget ingen andre kan. 
   

avatar

Erik, 52

Dorthes behandlinger giver mig energien tilbage, mine spændinger løsnes og min krop slapper af. Når jeg ligger på briksen mærker jeg en ro, en tryghed og varme. Hun er en dygtig og fantastisk behandler. Jeg kan varmt anbefale hendes behandlinger til andre.

avatar

Charlotte