Telefon

+45 61 65 71 07

Email

Dorthe@Klinik-KropUmulig.dk

Åbningstider

Efter aftale

Dorthe Højlund Jacobsen

Efter et længerevarende sygdomsforløb stiftede jeg bekendtskab med Kranio Sakral Terapien og blev opmærksom på, hvor meget kroppens ubalancer betyder for hele vores velbefindende. Med de rette behandlinger oplevede jeg, at min krop langsomt men sikkert vendte tilbage til sin grundform, hvor det ikke længere var de store ubalancer, der fyldte mit liv.


Jeg besluttede mig for selv at uddanne mig inden for området og efter at have deltaget i uddannelsens basisdel, var jeg solgt. Jeg ville have mere, vide mere og have større indsigt i kroppens utallige funktioner.
Min uddannelse i Danmark og udlandet gør mig nu i stand til at tilbyde flere behandlingsformer, bl.a. Bindevævsmassagen og de fantastiske resultater, denne behandlingsform kan bidrage med. Ansigtszoneterapi, hvor man ved hjælp af gamle teknikker kan arbejde sig gennem kroppen og opnå en bedre krop både fysisk og psykisk. Organmassage, hvor kroppens vitale organer vækkes og spændinger frigives og kroppen derved opnår bedre trivsel og sidst men absolut ikke mindst Biodynamisk Kranio Sakral Terapi. En af de tre grene indenfor Kranio Sakralen.Jeg kan derfor nu tilbyde både biomekanisk Kranio Sakral og den biodynamiske Kranio Sakral.


Det er fantastisk, at jeg nu i dag har mulighed for at hjælpe andre via de behandlingsformer – og flere til – der har hjulpet mig til et bedre liv med overskud, masser af energi, glæde og bedst af alt, ikke ondt overalt i kroppen.