Telefon

+45 61 65 71 07

Email

Dorthe@Klinik-KropUmulig.dk

Åbningstider

Efter aftale

En luksusbehandling, der løfter, glatter og afspænder ansigtet – uden kirurgi.
Er du ikke til botox, eller ansigtsløftning med kirurgi, så er Japansk liftning måske noget for dig. Japansk lifting er en ny og unik metode indenfor ansigtsløftning UDEN kirurgi. Teknikken benytter sig af det nyeste indenfor hud- og vævsopstrammende teknikker. Japansk liftning er en metode, som den kendte ansigtszoneterapeut Lone Sørensen fra Barcelona har udviklet. Metoden er blevet verdensomspændende og i dag har den vundet indpas i over 22 lande. Metoden bygger på ansigtszoneterapi, akupressur og lymfedrænage. I dag bruges den i Japan af mange skuespillere og tv-værter.

Ved Japansk liftning opnås der resultater på både det ydre og indre plan.
På det ydre løftes, glattes og afspændes ansigtet, så der opnås større spændstighed og vitalitet i huden. Massagen virker forebyggende og forsinker ansigtets naturlige ældning. Ansigtet får en indre glød og klar udstråling. Der ses resultater allerede efter første behandling.På det indre stimuleres 24 akupunkturpunkter, der påvirker kroppens energisystem. Man oplever gennem behandlingen en fantastisk dybdeafstressende tilstand i kroppen og sindet – og dermed en generel forbedring af ens velbefindende.

Behandlingen inkluderer:
Dybderensning, eksfoliering, fugtgivende opstrammende maske og efterbehandling med en næringsrig dagcreme. Den unikke sammensætning stimulerer nye celler, så huden føles glattere, fastere og mere spændstig.
Allerede efter første behandling vil du se en forbedring og mærke en forandring. For det bedste resultat anbefales 10 gange med ca. en uges mellemrum.

Varighed ca. 1 time og 30 min.
Pris: 1.500 kr.
Køb 5 behandlinger og få den 6. gratis