Telefon

+45 61 65 71 07

Email

Dorthe@Klinik-KropUmulig.dk

Åbningstider

Efter aftale

Livsvejledning / Guidning gennem krop, sind og sjæl

Igennem kroppen lukkes op til sindet og vores mentale del.  Kroppen er et unikt redskab, der ofte fortæller vores livshistorie. Hvorfor har vi ondt i nakken eller skulderen, hofte og lænd? Hvad er det, kroppen prøver at fortælle os, som vi ikke forstår med vores hjerne. 

Denne behandlingsform tager sit udgangspunkt i kroppen og er en helhedsbaseret kropsterapi. 

Igennem forløbet får du en kropsbaseret behandling samt fysiske og mentale øvelser, der bakker forløbet op, så du bedre kan åbne op for det livspotentiale, du har med dig. Vores ret til at sige nej og rettet til at være mig. 

Det kræver, at du har lyst til at se og mærke ind i de ting, som vi ikke umiddelbart synes er lette at forholde os til. Men vigtigst af alt: du skal være nysgerrig og have lyst til at komme videre med dit liv, hvor du kommer ud på den anden side lettere og friere.

Gennem behandling af kroppen og det kroppen ikke mindst ønsker at slippe, kan vi være i stand til at slippe gamle traumer og oplevelser. 

Den måde, jeg sammensættes forløbet på er gennem erfaring fra mange hundrede behandlinger. Ikke to behandlingsforløb er ens; jeg sammensætter forløbet specifikt til dig og det du bærer rundt på. 

Undervejs bruger jeg både mine tillærte fysiske kompetencer i form af diverse uddannelser omhandlende kroppen og gennem mine clairvoyante evner.

Da hvert forløb er sammensat ud fra hver enkelt klient, kan forløbets længde variere. Det kan vurderes efter første behandling.

Forløbet vil typisk strække sig over et par måneder, da ting skal integreres og udfolde sig i den rækkefølge, der føles rigtig for hver enkelt.